KONTAKTINFORMATION

nordichomes.dk
Vestergade 4
DK-9320 Hjallerup
Kundeservice@nordichomes.dk
CVR: 34043620
nordichomes.dk blev etableret i år 2016

BETALING
Nordichomes.dkmodtager følgende betalingskort:
VISA/Dankort, VISA, VISA Elektron, Mastercard og Mastercard Maestro.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

nordichomes.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

FORSENDELSE OG LEVERING
Alle ordrer behandles og afsendes med GLS indenfor 1-3 hverdage. Bor du i Hjallerup by leverer vi til din adresse og tilstræber at gøre det indenfor 24 timer. Har du valgt “Lokal afhentning” kan du afhente din pakke, såsnart du har modtaget din faktura.

Fragt er 39 kr.

REKLAMATIONSRET
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

REFUSION
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

FORTRYDELSESRET
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

RETURNERINGSOMKOSTNINGER SKAL DU SELV AFHOLDE.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kundeservice@nordichomes.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Vedlæg navn og ordrenummer i pakken. Du står selv for omkostninger til returforsendelser og vi modtager ikke pakker leveret i pakkeshops. Ved returnering opkræves et ekspeditionsgebyr på 39 kr.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

HVIS DU FORTRYDER KØBET, SKAL VAREN SENDES TIL:
nordichomes.dk
Vestergade 4
DK-9320 Hjallerup
Mærk venligst pakken “RETUR”

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

PERSONDATAPOLITIK
For at du kan handle hos Nordichomes.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Dit navn
Din adresse
Dit telefonnummer
Din e-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger udelukkende med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos nordichomes.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Vi opbevarer og transmitterer ikke disse kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til nordichomes.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Jævnfør Persondataloven har du som registreret hos nordichomes.dk altid ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til nordichomes.dk via kundeservice@nordichomes.dk